۱۴۰۴/۰۵/۱۳ - ۱۹:۱۵
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز:

رسانه‌ها خط اول همبستگی ملی‌اند / شهرداری شیراز در مدیریت بحران خوش درخشید

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه در جریان جنگ دوازده‌روزه اخیر، نقش رسانه‌ها و مدیریت شهری بیش از پیش آشکار شد، تأکید کرد: صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران جایگاه ویژه‌ای در ذهن مردم پیدا کرد و شهرداری شیراز توانست با مدیریت هوشمندانه، امنیت، نظم و آرامش را در سطح شهر حفظ کند.

رسانه‌ها خط اول همبستگی ملی‌اند / شهرداری شیراز در مدیریت بحران خوش درخشید

به گزارش سراج24؛ سید ابراهیم حسینی در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز که در آستانه روز خبرنگار برگزار شد، با اشاره به جنگ دوازده‌روزه اخیر، گفت: این جنگ نشان داد که نحوه انتقال مطالب، روایتگری و کیفیت بیان در رسانه‌ها چقدر می‌تواند در بالا بردن روحیه مردم و ایجاد همبستگی ملی مؤثر باشد. رسانه‌ای که همیشه مورد انتقاد بود، در این رویداد در نزد مردم جایگاهی بی‌نظیر یافت.

وی افزود: حتی نوع زبان بدن یکی از مجریان زن رسانه ملی، نماد مقاومت شد و بسرعت در دنیا بازتاب یافت. این نشان می‌دهد که رسانه ملی ما توانست در روایت جنگ، گفتمان مقاومت را بخوبی به نمایش بگذارد.

رئیس شورای شهر شیراز با اشاره به حضور و عملکرد شهرداری در دوران جنگ اخیر، گفت: شهرداری در تمام بخش‌ها از جمله خدمات شهری، آتش‌نشانی، لجستیک، مدیریت بحران و امنیت محلات نقش‌آفرینی کرد، اما هنوز بدنه جامعه از میزان تأثیرگذاری این نهاد آگاه نیست.

وی توضیح داد: در حالی‌ که شهر زیر خطر پرنده‌های بدون سرنشین و حملات بود، کارگران شهرداری آرام و بی‌وقفه چمن آبیاری می‌کردند، زباله جمع می‌کردند و شهر را تمیز نگه می‌داشتند. اگر ماشین‌آلات ما از کار می‌افتاد یا پمپ بنزین‌ها سوخت نداشتند، اختلال بزرگی ایجاد می‌شد، اما با آمادگی کامل شهرداری، هیچ خللی در خدمات‌رسانی ایجاد نشد.

حسینی افزود: در همان ساعات نخست جنگ، مدیریت بحران شهرداری جلسه تشکیل داد و پیش از ساعت ۹ صبح جمعه، بخشنامه‌ای بیست‌وهفت‌بندی تهیه شد. شورا نیز بلافاصله جلسه فوق‌العاده برگزار و اختیار تام به شهردار اعطا کرد.

وی بیان کرد: شورای شهر شیراز در همان روزهای نخست دو مصوبه حمایتی از نیروهای نظامی و انتظامی داشت و بیانیه‌ای در حمایت از نظام جمهوری اسلامی صادر کرد.

رئیس شورای شهر شیراز گفت: در جریان بحران، شورای شهر با همکاری نهادهای نظامی و شوراهای محلات در تأمین امنیت محله‌ها حضور فعال داشت و حتی در مناطق حاشیه‌ای و پرخطر نیز شورا و شهرداری کنار بسیج و سپاه ایفای نقش کردند.

حسینی افزود: نیروهای آتش‌نشانی در خط مقدم حضور داشتند و در مواردی که موشک به مناطق حاشیه‌ای اصابت می‌کرد، اولین نیروهای حاضر شهرداری بودند.

انتهای پیام ز

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••